Onze projecten in de kijker

't Wieleke

Wieleke Wieleke Wieleke

Locatie: Laakdal, Smissestraat (Antwerpen)

Realisatie van een nieuwbouwproject met handelspand (fietsenwinkel), 7 appartementen, ondergrondse parking en bergingen. Dit project werd volledig door ons geïnstalleerd op het vlak van alle elektrische voorzieningen en automatisering.

P. Gielen & zonen

Gielen & zonen Gielen & zonen Gielen & zonen

Locatie: Laakdal, Smissestraat (Antwerpen)

Afwerking van een nieuwbouwproject van 7 luxe appartementen in Pastorijstijl. Alle elektriciteitsvoorzieningen, automatisering en volledige verlichtingsvoorziening werd gerealiseerd voor het ganse gebouw (bovengronds & ondergronds).

Comatec NV

Comatec NV Comatec NV Comatec NV

Locatie: Industriezone Ambachtstraat, Eindhout (Antwerpen)

Afwerking van een nieuw bedrijfsgebouw met burelen, magazijnen en conciërgewoning. Alle elektriciteitsvoorzieningen, automatisering volledige verlichtingsvoorziening werden gerealiseerd binnen het voorziene tijdsbestek.

Residentie Hof Te Poldere

Te Poldere Te Poldere Te Poldere

Locatie: De Pinte (Oost-Vlaanderen)

Volledige uitrusting van 33 villa-appartementen met alle elektriciteits-voorzieningen, automatisatie van ondergrondse parking, volledige verlichtingsvoorziening voor het gebouw, … . Dit gebeurde in overleg met de bouwheer en op wens van partikuliere bewoners.

Residentie Pallo

Pallo Pallo Pallo

Locatie: Geel (Antwerpen)

Volledige uitrusting van 23 appartementen met alle elektriciteits-voorzieningen, automatisatie van ondergrondse parking, volledige verlichtingsvoorziening voor het gebouw, … . Dit gebeurde in overleg met de bouwheer en op wens van elke partikuliere bewoner.

Selectie van projecten

Hiernaast vindt u een selectie van een aantal projecten die een goed inzicht geven in de gemiddelde opdrachten die wij dagelijks realiseren voor een divers klantenpubliek variërend van grootschalige industriële realisaties tot kleinere partikuliere uitvoeringswerken.

Onze diensten