Een veelvoud van diensten voor elke opdracht

Sedatech heeft zich sinds het begin bezig gehouden met zijn kernactiviteit: algemene elektriciteitswerken. In de afgelopen jaren werd meer en meer gespecialiseerde kennis opgebouwd in diverse nevenactiviteiten. Dankzij continue bijscholing en het aantrekken van enthousiaste en bekwame medewerkers is Sedatech uw projectpartner voor een veelzijdige realisatie van elk soort van bouwopdracht.

Algemene elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken

Wij leveren alle soorten van algemene elektriciteitswerken in nieuwbouw- of renovatieprojecten. Dit houdt in dat wij ter plaatse komen om de behoeften in de te schatten en werk te maken van een passende offerte en tijdsbestek voor de realisatie van elke opdracht. Elektriciteitswerken omvatten: werfbezoek, uittekenen van technisch plan, volledige voorziening van elektrisch comfort en technische aansluitingen, verhelpen van technische problemen, vervangen van bedrading, aansluiten van lichtpunten, …

Domotica

Domotica & toegangssystemen

De woon- en werkomgeving evolueren continu en er komen steeds nieuwe oplossingen op de markt. Vanuit onze productkennis adviseren wij u op een gepaste manier voor het realiseren van optimale domoticavoorzieningen in uw woonomgeving. Wij werken met kwaliteitsleveranciers en kunnen daardoor de laatste nieuwe producten en prijzen aanbieden: van advies naar volledige technische realisatie. De laatste jaren bieden wij tevens onze expertise en kwaliteitsproducten aan inzake toegangssystemen. Dit vooral voor onze industriële klanten met betrekking tot bedrijfsgebouwen of kantoorruimten.

Verlichting

Verlichting

Met het uittekenen van een lichtplan en het passende studiewerk levert Sedatech een kwalitatieve voorbereiding voor het installeren van binnen- als buitenverlichting in diverse woon- en werkomgevingen. Dankzij onze samenwerking met diverse kwalitatieve merken van lichtarmatuur staan wij garant voor stijlvolle en praktische oplossingen. en doen vervolgens ook professionele plaatsing en verder onderhoud.

Automatisatie en sektionaalpoorten

Automatisatie & sektionaalpoorten

Voor het beveiligen en afbakenen van uw bedrijfsomgeving en private woning leveren en installeren wij bedrijfspoorten, inkompoorten en sluithekwerk. Dankzij kwalitatieve leveranciers bieden wij passende oplossingen, alle sturingen en technische aansluitingen voor partikuliere en industriële omgevingen. Sedatech is eveneens officieel verdeler van sektionaalpoorten. Hier staan wij in voor de verkoop, installatie en onderhoud. Aarzel niet een offerte aan te vragen.

Datanetwerken

Datanetwerken

Elektrische aansluitingen zien wij bij Sedatech heel wat ruimer en de laatste jaren heeft ons team zich ook gespecialiseerd in het voorzien van datainfrastructuur zoals netwerkaansluitingen, ISDN, UTP-bekabeling, kortom alles voor het ondersteunen van uw ICT-investeringen en andere technologische voorzieningen. Hiervoor werken wij hoofdzakelijk met oplossingen van Panduit en Legrand. Op het vlak van professionele brandveiligheid en waarschuwingssystemen biedt Sedatech volledige planning, aansluiting en onderhoud van branddetectie- en waarschuwingssystemen in gebouwen.